Breng onze onderneming een bezoekje

Benieuwd om te weten wat er zich achter de schermen van onze onderneming afspeelt? Breng ons dan binnenkort zeker een bezoekje tijdens onze op stapel staande opendeurdagen.

open bedrijvendag

Vlaamse havendag

We starten op zondag 20 september met onze deelname aan de ‘Vlaamse Havendag’. Ontdek de haven vanop het kanaal, snuif de sfeer op in de havendagdorpen of kom op bezoek bij één van de ruim 20 deelnemende bedrijven… waaronder ArcelorMittal Gent!

Inschrijven is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website van Haven Gent.

Milieuontmoetingsdag

Na de ‘Vlaamse Havendag’ gaan onze deuren ook op zaterdag 3 en zondag 4 oktober open. Dit tijdens de ‘Milieuontmoetingsdag’ en ‘Open Bedrijvendag’. Om de twee jaar organiseren we een ‘Milieuontmoetingsdag’. Dit jaar vindt die plaats op zaterdagnamiddag 3 oktober. Tijdens deze editie van de ‘Milieuontmoetingsdag’ ligt onze focus voornamelijk op onze inspanningen om stofhinder te bestrijden en op onze initiatieven om onze energie-efficiëntie te verhogen.

Open Bedrijvendag

Eén dagje later vindt de jaarlijkse ‘Open Bedrijvendag’ plaats. Tijdens de ‘Open Bedrijvendag’ zullen we je het belang van staal in ons dagelijkse leven en de kracht van ons bedrijf uit de doeken doen.

Op het programma van zowel de ‘Open Bedrijvendag’ als de ‘Milieuontmoetingsdag’ staat een busrondrit doorheen onze site, waarbij je uitstapt in de continugieterij, de warmwalserij en ArcelorMittal Tailored Blanks Gent.

Interesse? Vergeet dan zeker niet te reserveren (min. leeftijd 14 jaar) via deze link.

We kijken alvast uit naar je bezoekje!

Tot binnenkort?!