• Vacature Werfleider/ Projectleider werf (Gent)

  Référence : K221

  De engineeringafdeling van Arcelormittal Gent heeft een kleine 70 eigen medewerkers en een fluctuerend aantal externe medewerkers. Samen staan zij in voor de realisatie van grote ombouwen en middelgrote of grote investeringsprojecten ten bedrage van gemiddeld 70 miljoen Euro per jaar. Eén van de secties van deze engineeringafdeling is de vakgroep werf. Deze medewerkers zijn verantwoordelijk voor alles wat de feitelijke bouwwerven aangaat: met een team van 8 eigen mensen staan zij garant voor het veilig en bouwtechnisch correct verloop van de constructies en machines.  Maw staat zij in voor de praktische realisatie van de o m bouw of het project.

  Functieomschrijving

  Het takenpakket is een goede mix van gestructureerde opdrachten en ad hoc taken:

  • De structuur wordt opgelegd door de interne procedure zoals beschreven in het projecthandboek:  dit gaat van het bijwonen van opstartvergaderingen waarbij het project door de bouwheren wordt voorgesteld;  over  het organiseren van kick-off meetings, waarbij de aannemers voor de aanvang van de werf worden ingelicht over de te volgen regels ism de betrokken interne klant, tot het volgen van de technische en tijdsplannings correcte uitvoering van de activiteiten.  Daarna is er ook het evalueren van de aannemers en de overdracht van de installatie naar betrokken interne klant.
  • De ad hoc taken vloeien voort uit de dagdagelijkse situaties en bevatten ook een zeer brede waaier van mogelijkheden. Zo kan het onder andere gaan om diepgaande onderzoeken na een incident, het uitwerken van een logistiek alternatief bij gewijzigde randvoorwaardenof het onmiddellijk bijsturen van de uitvoeringsmethode of planning tijdens de uitvoering. Bij onvoorziene problemen (van alle aard) moet men meehelpen om tot een snelle en correcte oplossing te komen.

   Profiel

  • Je bent Industrieel Ingenieur/ Master in de industriële wetenschappen Electromechancia.
  • Omdat de projecten zich zo goed als altijd buiten en verspreid over het ganse bedrijfsterrein voordoen, zoeken we zeker iemand zich goed in zijn vel voelt ten velde dus op de bouwplaats.
  • Vele bouwwerven bevinden zich ook nabij werkende installaties en dus wordt de planning wel eens verstoord of aangepast: op dit vlak is er absoluut een nood aan een grote dosis flexibiliteit.
  • De meeste van onze realisaties zijn éénmalige projecten en je kan dus zelden terugvallen op ervaring van anderen of op vooraf geschreven handleidingen: een grote portie creativiteit moet hier redding brengen.
  • Alle werven samen geven plaats aan enkele honderden contractanten, van verschillende origine, met verschillende achtergronden en van vele verschillende bedrijven: goed sociaal contact en talenkennis zijn gewenst.
  • Van de kandidaat wordt tevens verwacht dat hij snel en correct reageert bij problemen of overtredingen, zowel op gebied van veiligheid, milieu  als op technisch gebied.  De wil om te slagen is een belangrijke troef.
  • Gezien er steeds wordt gewerkt met sterk variërende betrokken partijen is er een stevige dosis assertiviteit noodzakelijk om de vooropgestelde visie te handhaven.

  Aanbod

  Behalve deze jobinhoud, kunnen we nog wel een aantal redenen bedenken waarom het goed is te kiezen voor ArcelorMittal België.

 • Plus d’info

  Et maintenant?

  Une fois que vous appliquez, le processus de recrutement commence.

  Questions?

  Contact offres d'emploi cadres

  > Contacter Elke par e-mail


  Partager offre d'emploi