Waarom kiezen voor ArcelorMittal Belgium?

 • Waarom kiezen voor ArcelorMittal Belgium als werkgever?

  Betekent een succesvolle carrière voor jou: verantwoordelijkheden en uitdagingen, openheid en samenwerking? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je alle advies, steun en mogelijkheden krijgt die je nodig hebt om verder te groeien? Dan vind je bij ons zeker de job die je zoekt.

  Dit is wat wij je bieden:

  Breed loopbaanperspectief

  In een grote onderneming zoals ArcelorMittal Belgium krijg je volop de kans om je verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen te zoeken. We investeren dan ook fors in onze werknemers en doen maximaal beroep op interne promotie. Tijdens je loopbaan kan je tal van opleidingskansen benutten, zowel op eigen initiatief als op voorstel van anderen. Dankzij ons omvangrijke aanbod geef je zelf vorm aan je loopbaan. Van een uitdagende carrière binnen onze verschillende Belgische sites tot een carrière tot ver buiten de landsgrenzen, alles is mogelijk. De ArcelorMittal-groep heeft filialen wereldwijd.

  Bruisende werkomgeving

  Onze onderneming is zonder twijfel een gevestigde waarde binnen de staalindustrie en dat willen we graag zo houden. Dat kan alleen dankzij een team van bekwame en dynamische mensen die dag in dag uit werken aan verbeteringen op alle vlak. Deel uitmaken van ons team betekent dan ook dat je samen met je collega’s voortdurend nieuwe uitdagingen aangaat. Bij ons kan je rekenen op een job vol afwisseling, waar elke dag iets anders brengt. Je komt in contact met diverse klanten, verschillende talen, uiteenlopende mensen en veelzijdige projecten.

  Baanbrekende technologie

  De wereld van de staalproductie staat nooit stil. Ook bij ons speelt technologische vooruitgang een erg belangrijke rol. Op vraag van en vaak in samenwerking met onze klanten, zoeken wij steeds naar nieuwe staaloplossingen en trachten we voortdurend onze kwaliteit te verbeteren. Daarvoor doen we niet alleen een beroep op onze eigen onderzoekscentra, maar werken we ook samen met verschillende universiteiten en andere onderwijsinstellingen.

  Begeleiding

  Wanneer je bij ons begint te werken, doen we er alles aan om je integratie in je functie te vergemakkelijken. Daarom krijg je als nieuwkomer steeds een peter of meter toegewezen. Die ervaren collega maakt je wegwijs, wijst je op het belang van veilig werken en zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. Naast een persoonlijke coach, krijg je ook een basisopleiding die je laat kennismaken met het bedrijf. Daarna volgt een opleiding “in de diepte”, die zich specifiek richt op jouw job of dienst.

  Betrokkenheid

  Als werkgever vinden we het heel belangrijk dat al onze medewerkers zich betrokken voelen bij onze bedrijfsactiviteiten. Daarom hechten we veel belang aan communicatie en teamwerk.

  Betaling en voordelen

  Naast een uitermate competitief maand- of uurloon, bieden we je ook tal van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder meer:

  • een groepsverzekering (zowel in geval van overlijden of invaliditeit als bij pensioen)
  • elektronische maaltijdcheques
  • een bijkomende premie voor wie 25 jaar in dienst is
  • een aantrekkelijke ploegenpremie als je in twee of in vier ploegen aan de slag gaat
 • Jobs in de kijker

  Meer vacatures

  Benieuwd naar onze andere vacatures? Klik hier voor een overzicht van al onze jobaanbiedingen.

  Vind je niet meteen je gading, dan kun je spontaan solliciteren. Wij nemen dan contact op met je zodra er een vacature vrijkomt die bij je past.