Je carrière

Je carrière

Wie bij ons aan de slag gaat, komt terecht in een hoogtechnologische en boeiende werkomgeving waarbij een duurzame loopbaan centraal staat. Dat is maar één van de redenen waarom je zou kiezen voor een carrière bij ArcelorMittal Belgium.

Neem een kijkje in ons openstaande jobaanbod. Kom je daarbij niet meteen een functie tegen die jou op het lijf is geschreven. Stuur ons dan gerust spontaan je gegevens door.

Studenten

Zet je tanden dan in één van onze uitdagende stages of interessante eindwerken.

Net afgestudeerd?

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent, zoals masters en ingenieurs uit diverse richtingen (elektromechanica , mechanica, bouwkunde , materiaalkunde , computerwetenschappen , werktuigkunde , elektrotechniek, automatisering , elektriciteit,…). Afhankelijk van jouw interesses word je ingeschakeld in één van onze afdelingen.

Onderstaand tref je alle openstaande functies aan. Vind je niet onmiddellijk wat je zoekt? Stuur ons dan zeker spontaan jouw kandidatuur door.

Onze vacatures

Spontaan solliciteren

Is er momenteel geen vacature die aan je verwachtingen beantwoordt, dan kun je ook spontaan solliciteren. Je wordt dan opgenomen in onze actieve werfreserve. We nemen dan zelf contact met je op zodra er een functie vrijkomt waarvoor je in aanmerking komt.