Je carrière

Je carrière

Wie bij ArcelorMittal Gent aan de slag gaat, komt terecht in een hoogtechnologische en boeiende werkomgeving. Dat is maar één van de redenen waarom je zou kiezen voor een carrière bij ArcelorMittal Gent.

Interesse om binnen onze productieafdelingen aan de slag te gaan of verkies je eerder een job in een van onze ondersteunende diensten? Neem een kijkje in ons openstaande jobaanbod. Kom je daarbij niet meteen een functie tegen die jou op het lijf is geschreven. Stuur ons dan gerust spontaan je gegevens door.

Studenten

Ben je student en wil ook jij ervaren hoe wij theorie in praktijk omzetten? Zet je tanden dan in één van onze uitdagende stages of interessante eindwerken of ga je liever tijdens de vakantieperiode bij ons aan de slag als jobstudent? Vul dan zeker ons aanvraagformulier in.

Spontaan solliciteren

Is er momenteel geen vacature die aan je verwachtingen beantwoordt, dan kun je ook spontaan solliciteren. Je wordt dan opgenomen in onze actieve werfreserve. We nemen dan zelf contact met je op zodra er een functie vrijkomt waarvoor je in aanmerking komt.