Over ons

Over ons

Onze ArcelorMittal-sites in België (Gent, Luik, Geel en Genk) behoren tot de ArcelorMittal-groep. Samen maken we innovatieve en duurzame staalproducten voor de meest uiteenlopende toepassingen in het dagelijkse leven. Met de expertise en motivatie van onze 5.800 medewerkers maken we dagelijks het verschil voor onze klanten en dragen we bij tot een betere maatschappij. Dat is onze missie.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s (ingenieurs, masters, bachelors, onderhouds- en productiemedewerkers) die mee het staal van de toekomst willen maken.

 • Onze waarden

  Personeelswaarden

  Respect, openheid, subsidiariteit en samenwerking. Aan die vier personeelswaarden werken we elke dag.

 • Directie

  De dagelijkse leiding van de site in Gent en Luik, alsook van de afdelingen in Geel en Genk, is in handen van het managementcomité.

 • Onze publicaties

  Sinds 2011 publiceren we jaarlijks een Corporate Responsibility Report. Dit is ter vervanging van de jaarrapporten en milieurapporten die daarvoor werden gepubliceerd.

Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek aanvragen

Onze ArcelorMittal Belgium-cluster heeft alle nodige installaties in huis om grondstoffen, kolen en ijzerertsen, om te zetten in vlakke staalplaat, die bijvoorbeeld wordt gebruikt in auto’s, moderne gebouwen en windturbines.

Die grote verscheidenheid aan activiteiten en technologieën zorgt ervoor dat onze onderneming zeker een bezoek waard is.

Bedrijfsbezoek aanvragen