IT Tour by Night

IT Tour By Night

We hebben een jobdate voor jou!

Ben je geboeid door IT met interesse in industriële productieprocessen?
Een full stack developer gefascineerd door het schrijven van industriële software?
Of heb je een hart voor IT infrastructuur?

Ontdek ze tijdens een exclusief privé bedrijfsbezoek aan onze productie installaties onder begeleiding van een van onze IT-experts op dinsdag 28 maart, tijdens de IT Tour by Night.
Een unieke kijk achter de schermen, die je niet wilt missen, en een uitgelezen kans om je toekomstige collega’s te ontmoeten!

Wat hebben we voor jou in petto?
• 18u: verwelkoming en rondleiding
• 20u: (M)eat & Greet met IT en HR

Wil je al een kijkje nemen in ons jobaanbod voor IT-profielen?

Vacatures voor
IT-specialisten

Wat bieden wij jou?

Werken bij ArcelorMittal, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en de mogelijkheid om een internationale carrière uit te bouwen. We geven talent alle ruimte om open te bloeien met een op maat gemaakt trainingsprogramma. Je komt terecht in een team van dynamische mensen die dag in dag uit werken aan verbeteringen op alle vlak en met baanbrekende technologieën. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je uitermate competitief basisloon, aangevuld met een aantal premies, bieden we jou maaltijdcheques, een interessante groeps- en hospitalisatieverzekering en andere extralegale voordelen. Bovendien kan je kiezen voor een bedrijfswagen en/of –fiets en krijg je 40 verlofdagen per jaar!