Algemeen onderhoud

 • Algemeen onderhoud en energievoorziening

  Algemeen onderhoud en energievoorziening

  De onderhoudsdiensten bij ArcelorMittal Gent zijn zowel lokaal als centraal georganiseerd: elke afdeling heeft een eigen team van specialisten, maar er is ook een overkoepelende onderhoudscel. Die staat bijvoorbeeld in voor het mechanisch onderhoud van voertuigen, rolbruggen, loopkranen en takels over het hele bedrijf. Medewerkers van de centrale onderhoudsdiensten gaan dus in zowat alle afdelingen aan de slag.

  De centrale onderhoudsdiensten onderhouden ook installaties en verdeelcircuits die worden gebruikt voor de energievoorziening van de verschillende afdelingen. De afdeling algemeen onderhoud en fluïda staat namelijk ook in voor de verdeling van energie en fluïda. Dat houdt in dat aangekochte producten zoals zuurstof en elektriciteit naar de gewenste druk worden gebracht en geleverd “tot aan de voordeur” van de interne klanten. De dienst produceert ook zelf bepaalde fluïda zoals stoom, en verdeelt die over de volledige site.

  De centrale onderhoudsdiensten staan ten slotte ook in voor het onderhoud van bouwkundige structuren en het onderhoud van communicatie-, luchtbehandelings- en meetinstallaties.

 • Iets voor jou?

  In deze afdeling werken 375 mensen.
  Zin om bij ons aan de slag te gaan?
  Check dan meteen onze vacatures!

  Vacatures bekijken

  Ondersteunende diensten