Inzamelacties leveren 4.000 euro op

4.000 euro voor de Palliatieve Eenheid van het AZ Sint-Lucas in Gent en 6 gelukkige winnaars. Dat was de mooie balans van de acties die ArcelorMittal Gent organiseerde tijdens de Open Bedrijvendag.

Open Bedrijvendag 2014

Tijdens de Open Bedrijvendag van zondag 5 oktober bezochten 2.500 mensen ArcelorMittal Gent. We toonden de bezoekers niet alleen hoe de modernste staalsoorten worden gemaakt op een hoogtechnologische en efficiënte manier, maar we zamelden ook geld in voor een goed doel, met name de Palliatieve Eenheid van het AZ Sint-Lucas in Gent. Dat leverde in totaal 4.000 euro op.

Ten eerste ging alle opbrengst van de cafetaria naar het goede doel. Ten tweede organiseerden we een wedstrijd, waarbij de bezoekers het gewicht konden raden van een pièce montée. Een gokje kostte slechts 1 euro.

Deze bezoekers hadden het gewicht van 4.960 gram het best ingeschat en vallen in de prijzen:

    1. Nico Demaeght wint een iPad mini Retina.
    2. Thor Dellaert wint tickets voor Disney on Ice in februari 2015 in de Antwerpse Lotto Arena.
    3. Fabienne De Nutte wint een magnumfles champagne.
    4. Gerdie Verhelst wint een iPod shuffle.
    5. Joke De Paepe wint een iPod shuffle.

Uit alle deelnemers aan de wedstrijd werd ook één winnaar getrokken die met een nieuwe herenfiets naar huis kon. De fiets gaat naar Mario Geeraert.

We willen graag alle winnaars feliciteren met hun prijs en zullen binnenkort een cheque van 4.000 euro officieel overhandigen aan de Palliatieve Eenheid van het AZ Sint-Lucas.