Onze medewerkers

Onze medewerkers

Topprestaties dankzij onze medewerkers

De medewerkers van ArcelorMittal Belgium brengen de structuur van het bedrijf tot leven. Het is door hun inzet, kennis en capaciteiten dat wij zijn uitgegroeid tot een van de meest efficiënte staalbedrijven ter wereld.

Opleiding en doorgroeimogelijkheden

We geloven dat iedereen alle kansen moet krijgen om zijn of haar carrière uit te bouwen naargelang zijn of haar capaciteiten, interesses en ambities. We bieden onze medewerkers een waaier aan interne en externe opleidingen aan, zodat zij zich kunnen bijscholen of zich verder kunnen specialiseren in hun domein. We stimuleren interne flexibiliteit en bieden medewerkers de kans om na verloop van tijd een andere job uit te oefenen die helemaal aansluit bij hun verwachtingen.

Gezondheid en veiligheid

Wie zich goed in zijn vel voelt, presteert ook beter. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zijn dan ook onze topprioriteiten. We investeren niet alleen fors in de veiligheid op het werk, maar hebben ook aandacht voor de verkeersveiligheid. Maar uiteindelijk begint het welzijn van onze medewerkers met een goede gezondheid. Als bedrijf willen we ook op dat vlak onze verantwoordelijkheid opnemen.

Stimulerende bedrijfscultuur

ArcelorMittal Belgium werft je niet aan voor een specifieke job, maar voor een hele carrière. We investeren in onze bedrijfscultuur, zodat je elke dag opnieuw bevestigd ziet waarom het goed is om te kiezen voor ArcelorMittal Belgium.

Diversiteit maakt ons sterker

Het is belangrijk dat onze medewerkers zich geaccepteerd voelen zoals ze werkelijk zijn in onze organisatie. We stellen personen te werk met allerlei nationaliteiten, van verschillende leeftijden en met zeer verschillende achtergronden. Dit is cruciaal voor ons doel is om een gemotiveerde en sterk presterende organisatie te creëren.