Engineering

 • Engineering

  Engineering

  Met een gemiddeld investeringsniveau van meer dan 85 miljoen euro per jaar, blijft ArcelorMittal Gent een bedrijf in volle ontwikkeling. Onze engineeringdienst is de coördinerende kracht achter de vele investeringsprojecten.

  Vanaf het prille ontwerp is ieder lid van het projectteam nauw betrokken bij het concept van een nieuwe installatie. Samen met de gebruikers onderzoekt de engineeringdienst zorgvuldig alle eisen, waarna onze ervaren ontwerpers de concrete plannen uitwerken in nauwe samenspraak met de productieafdelingen. We combineren geregeld eigen vertrouwde technologieën met nieuwe.

  Daarbij worden alle wettelijke bepalingen inzake veiligheid en milieu gerespecteerd. Onze medewerkers zoeken de beste oplossingen binnen hun eigen vakgebieden (mechanica, elektriciteit…) en de projectmanager zorgt ervoor dat alle stukjes van de projectpuzzel mooi in elkaar passen. Ieder teamlid is verantwoordelijk voor zijn deel van het project, van bij de aanvang tot en met de indienststelling van de installatie.

  Onze ingenieurs en technici nemen soms hele projecten voor hun rekening, andere worden deels uitbesteed. De engineeringdienst staat ook in voor de coördinatie van de verschillende werven en begeleidt onderaannemers van heel nabij.

  Ieder project bij ArcelorMittal Gent is maatwerk, waardoor onze installaties binnen de ArcelorMittal-groep als referentie gelden… en wereldwijd tot de meest efficiënte behoren.

 • Iets voor jou?

  In deze afdeling werken 60 mensen.
  Zin om bij ons aan de slag te gaan?
  Check dan meteen onze vacatures!

  Vacatures bekijken

  Ondersteunende diensten